Sam Smith impreuna cu John Legend duet in scop caritabil

Date:

lay

Sam Smith, cel mai premiat artist la galele Grammy din acest an, impreuna cu John Legend au colaborat recent pentru un duet la piesa „Lay Me Down” de pe albumul de debut „In the Lonely Hour” al artistului britanic. Colaborarea celor doi a avut ca scop promovarea evenimentului „Red Nose Day”, un eveniment bianual de strangere de fonduri pentru ajutorarea oamenilor din Africa.

Clipul le ofera fanilor posibilitatea sa vada behind the scenes si sa-i surprinda pe cei doi artisti intr-o sesiune de inregistrari. De asemenea, sunt prezente si cateva scene emotionante ce prezinta viata copiilor din Africa in beneficiul carora se organizeaza strangerea de fonduri.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=lvJX7OgPYww]

Intr-un interviu acordat The Rolling Stones, artistul a declarat ca se simte onorat sa stie ca poate ajuta atat de multi oameni prin muzica lui si spera ca si colaborarea lui cu John Legend sa nu se opreasca aici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...