S-a lansat in Romania!

Date:

comedy central extra Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzeaza seriale originale, animatie si stand-up comedy, s-a lansat in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax.
Conform sursei citate, in Romania, Comedy Central Extra este disponibila in pachetele companiei de telecomunicatii Romtelecom si se afla in plina extindere a distributiei. Televiziunea se bazeaza in principal pe umorul din Statele Unite si Marea Britanie si este distribuita in noua tari din Europa Centrala si de Est.
Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central: “The Daily Show” cu John Stewart. Emisiunea are un public in proportie de 80% cuprins intre 18 si 49 de ani. Show-ul a castigat de 16 ori premiul Emmy si este descries pe scurt ca o falsa emisiune de stiri care speculeaza comic si satiric sterile reale recente, mai ales din politica si presa nationala.
Televiziunea Comedy Central Extra face parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume. VIMN detine cateva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzand Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global in peste 600 de milioane de case, in 160 de tari si in 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat si prin peste 550 de mijloace media digitale si televiziuni pe mobil.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...