Romanian Music Awards 2012!

0
649

Romanian Music Awards se intorc la Craiova, editia cu numarul 10 avand loc anul acesta pe 8 iunie! Si in acest an sunt asteptati peste 35 de artisti, 50 de mii de participanti si peste milioane de voturi pe siteul evenimentului! In 2011 premiile au avut loc in Piata Sfatului din Brasov, dar anul acesta RMA se intorc acolo unde deja si-au stabilit o traditie, la Craiova.

Craiovenii si nu numai vor avea parte de invitati ale caror hituri au putut fi auzite pe plan mondial, dar si de unele dintre cele mai iubite trupe ale anilor 90. Pentru ca sarbatoresc 10 ani, Romanian Music Awards de anul acesta promite a fi o gala aniversara care va cuprinde momente reprezentative ale muzicii romanesti aparute dupa 1990 si pana in prezent.

RMA promite sa isi depaseasca toate barierele si sa se intipareasca in istoria muzicala drept cel mai exclusivist eveniment de gen organizat din Romania. Noi o sa va tinem la curent cu tot ceea ce se intampla la premiile de anul acesta, la fel cum am facut si in 2011.

Daca va mai aduceti aminte, printre castigatorii de anul trecut s-au numarat Mandinga, Inna, Andreea Banica, Smiley si Alexandra Stan. Aici puteti revedea showurile de la premii, poze de pe covorul rosu dar si din cadrul spectacolului, si evident, un top al celor mai bine imbracati artisti prezenti la eveniment.

Asteptam cu mare interes nominalizarile si numele prezentatorilor!

Pana atunci, haideti sa revedem showul creat de Andreea Banica anul trecut la RMA!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=DYjpew1MVi0[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: