Rod Stewart, împlinit din toate punctele de vedere

0
562

 

Este posibil să fi fost o surpriză pentru celebrul Rod Stewart să audă că fiica lui, Kimberly, a rămas însărcinată, purtând copilul lui Benicio Del Toro. Rockerul de 66 de ani şi fiica sa de 31 de ani, s-au relaxat recent în timpul lor liber, fiind fericiţi că au petrecut o zi de familie, la plajă, împreună cu soţia lui Rod şi cu Penny, unul dintre cei opt copii pe care îi are. Purtând pantaloni scurţi şi un tricou de bumbac vrac, Rod s-a plimbat alături de fiica sa în Santa Barbara.

Rod a ascultat muzică la căşti înainte de a afişa abilităţile sale de sportiv pe nisip. Fiind un fan avid al fotbalului, s-a bucurat că a lovit mingea de mai multe ori. Kimberly şi-a anunţat sarcina-surpriză încă de la începutul acestui an, atunci când actorul a fost premiat cu Oscar Del Toro.

Purtătorul lui de cuvânt a declarat în revista America‘s & Style că vedeta Kimberly este gravidă. Benicio este tatăl şi o susţine foarte mult. Stewart are opt copii concepuţi cu foste soţii în decurs de mai mulţi ani. Mai mult, Rod Stewart se poate lăuda că are şi nepoţi şi că astfel, poate duce o viaţă liniştită şi plină de vitalitate, pentru că Rod încă mai poate, să fie star în toate, chiar şi la bătrâneţe!

Giani Marinache 

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=UKp89Crwfis&feature=fvsr[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: