Revelion in piata …

0
830

In acest an avem o oferta variata pentru noaptea de revelion;  emisiuni tv pregatite de toate posturile, show-ul Eurovsion transmis de TVR pana la oferta  cluburilor de care am scris aici. Daca nimic din toate acestea nu va atrage si aveti chef sa va distrati fara prea multa cheltuiala, dar alaturi de cele mai in voga trupe puteti merge la revelion in aer liber. In Bucuresti aveti doua oferte tentante:

Revelionul organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Arcub in piata Constitutiei si revelionul organizat de PROtv in Piata Revolutiei.

Revelionul  din Piata Constitutiei va fi alaturi de Mihai Morar si Daniel Buzdugan

Cine va canta?

Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf ,Andreea Bănică, Alex, Connect R.

Cu 5 minute înainte de a trece în noul an, bucureştenii vor fi provocaţi să-si recunoască apartenenţa la acest oraş, să cânte alături de Holograf  IMNUL Bucureştiului. Iata ce a declaratSorin Oprescu, Primarul  General in legatura cu  acest eveniment:

“Este timpul să nu ne mai hulim nici concetăţenii, nici oraşul în care trăim. Hai să trecem în 2011 cu bucurie, cu sentimente de prietenie. Să construim împreună oraşul pe care ni-l dorim, Bucureştiul copiilor noştri”

“L!ve Revolution” in Piata Revolutiei alaturi de PRO tv

In piata Revolutiei va intalniti, ca de altfel in fiecare an cu vedetele din curtea PRO, dar si cu artistii de la MEDIA PRO. Gazdele vor fi DJ-ii ProFM George Vintila si Marius Onuc, dar si Sara si Nicolai.

Cine va urca pe scena?

Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj si Loredana.

Va las sa ascultati imnul Bucurestiului cantat de cei de la Holograf

Ce parere aveti ?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: