Regizorul peliculei “Greu de ucis” risca un an de inchisoare in cazul Pellicano.

Date:

 

John+McTiernan1

Se pare ca febra succesului, sau mai bine zis a esecului din cariera, l-a determinat pe regizorul John McTiernan (Die Hard, Predator) sa recurga la diverse metode de a-si relansa cariera regizorala. Insa pana la urma legea este egala pentru toti, indiferent de statutul in societate, acesta ajungand sa plateasca cu un an de zile in spatele gratiilor si o amenda de 100.000 $, in urma respingerii recursului pe care acesta l-a intentat.

Lista neagra a celebritatilor de la Hollywood s-a “imbunatatit” anul acesta cu inca un nume mare din cinematografia americana, de aceasta nefiind vorba de vreun actor, ci de un regizor de renume, in persoana lui John McTiernan (63 ani), celebrul regizor ale unor pelicule de success ale anilor ’80-’90 precum Die Hard/Greu de ucis, Predator sau Rollerball. Cel din urma film a fost si scanteia care a aprins intregul infern in viata si cariera sa prolifica, mai exact fiind vizat unul dintre producatorii filmului de atunci (n.r. Rollerball), Chuck Roven.

McTiernan a fost unul dintre capele de acuzare in cazul procesului intentat lui Anthony Pellicano, un detectiv particular acuzat de santaj si insalatorie in cazul ascultarii ilegale ale unor convorbirii telefonice intre numeroase staruri si producatori de la Hollywood, la care a apelat si regizorul incriminat. Insa, in urma audierilor celor de la FBI, regizorul a marturisit ca nu il cunoaste pe acuzat si ca nu a recurs la nici un serviciu in favoarea sa. Ulterior, in decursul anului trecut regizorul a marturist ca a mintit in declaratia sa data in anul 2006, sustinand ca “ la abordat pe detectivul Anthony Pellicano pentru a interfera o convorbire telefonica in cativa actori si producatorul Chuck Roven, in vederea obtinerii unro informatii cu privire la noi proiecte de urmau sa se deruleze”.

In cursul lunii august a anului trecut, Curtea de Justitie a Statului California l-a gasit vinovat pentru declaratii mincinoase si obligat la plata unei sume de 100.000 $ si ispasirea a un an de inchisoare, fara suspendare. In ciudat recursului intentat de avocatii actorului, regizorul a pierdut recursul, urmand a-si petrece urmatorul an in inchisoare, iar dupa ispasirea pedepsei, va fi supravegheat de Politia California timp de 3 ani.

In acest moment celebrul regizor asteapta finalizarea anchetei, in timp ce detectivul Pellicano isi ispaseste cei 15 ani de inchisoare, fiind acuzat de 110 delicte savarsite impotriva statului american.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...