Recenzie Voltaj concert DIN TOATA INIMA

0
1910

voltaj sala palatului din toata inima-CALIN este o trupa alaturi de care am crescut, alaturi de care am trait cele mai frumoase momente din viata mea, iar muzica lor ajunge la sufletul meu intr-o singura secunda. Stiu aproape toate versurile si am fost prezent la aproape toate concertele eveniment puse in scena de ei in ultimii ani.

Concetul Voltaj Din Toata inima

Cu toate ca as putea sa spun ca am fost deja la multe concerte, atat in calitate de fan platitor de bilet cat si invitat, exista ceva in desfasurarea evenimentelor organizate de ei care ma determina sa fiu acolo si sa ma bucur de show. In primul rand e vorba de energia pe care ti-o ofera ei in acele ore; Calin te teleporteaza intr-o alta lume si iti ofera cu atata caldura din energia lui incat nu poti sa-i spui la sfarsit decat MULTUMESC. Nu stiu daca va citi aceste randuri, insa ii multumesc pentru fiecare concert oferit, pentru fiecare picatura de sudoare scursa pentru fani ( deci si pentru mine ) pentru toata energia si pasiunea depuse in aceste concerte.

Video VOLTAJ Sala Palatului

Voltaj te surprinde….

Isi pun la „bataie” toate armele pentru a veni cu ceva nou, te surprind placut, inoveaza la fiecare spectacol eveniment. Nu ai cum sa spui la un concert eveniment Voltaj ca a fost ca cel de data trecuta; Nu ai cum ! Nu are cum sa iti para rau pentru banii dati pe bilet, mereu vezi alceva. Pe scena se vede ca e vorba de un concept, o idee unitara, de multa munca si zeci de ore de repetitii. Nu ai cum sa nu-i apreciezi ! Nu ai cum ! Sunt emotii pe care le simti din plin si este un schimb energetic puternic prin muzica lor. Chiar daca am crescut – am imbatranit alaturi de ei- si nu mai simt la fel piesa : Hai sus, sau chiar daca piesa „Albinutza” nu ma mai reprezinta ca stil/ abordare/ traire, ii iubesc la fel si muzica lor ma cucereste.

Din toata inima pentru copii…Voltaj

Concertul Voltaj sustinut pe 16 octombrie la Sala Palatului a fost un bun prilej pentru baietii sa ofere sprijinul lor unor cauze umanitare. Spre bucuria mea si a lor cei de la KAUFLAND s-au alaturat proiectului Voltaj de a realiza un concert simfonic alaturi de peste 40 de instrumentisti. Din vanzarea biletelor pentru concertul Voltaj s-a adunat o suma frumusica de banii ce a fost DUBLATA de supermarketul amintit, suma ce a fost donata unor cauze umanitare. Concertul a fost unul de nota 20, o ocazie unica – pana acum- de a asculta piesele Voltaj intr-un sound special alaturi de Simona Strungaru Symphonics. Imi imaginez ca a fost o munca titanica sa reorchestrezi intr-un sound simfonic piesele VOLTAJ. Concertul a fost intrerupt de interviuri video cu baietii despre anumite trairi ale lor ce erau in legatura directa cu piesele ce urmau a fi intrpretate.

Galerie foto Recenzie Voltaj DIN TOATA INIMA

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: