PUNCT – TE ADOR

0
1068

Tot dand click dupa click pe net, am gasit o piesa care mi-a placut tare si de aici am incercat sa gasesc mai multe date despre cel care o interpreteaza. Am gasit un site si cateva date despre “Punct”, si sincer,  mi-a placut mult cum a asternut el cuvintele in pagina sa de prezentare. Drept urmare m-am gandit sa le dau pur si simplu un copy-paste aici. Poate va plac si voua, atat cuvintele asternute cu simplitate, cat si piesa.
„Ma numesc Vidoni Iosif si m-am nascut pe 21 august 1992, in Timisoara.
Am plecat dintr-o familie cu multi copii, ceea ce m-a determinat sa imi doresc din tot sufletul sa fiu diferit.Si pot spune ca intr-o oarecare masura am si reusit.
La inceput, toti ma considerau ciudat pentru ca scriam versuri, dar am avut noroc in generala de o profa de romana-ca a doua mama, care si-a spus cuvantul, si pot spune ca si datorita ei, am reusit sa incep.
Ideea de Punct, e putin ciudata, nu stiu cati o vor intelege…in fine…asta sunt eu..trebuie sa pun punctul pe i(de la Iosif),sa pun punct si s-o iau de la capat,asta era nicku folosit de mine in era mirc(abia intelegeam eu ce-i aia) si half-life(iar nu prea aveam treaba): “punct” sau simplu “.”.
Am inceput serios treaba in vara lui 2009, cand am renuntat la simplele poezii, in favoarea unor timide texte de hip-hop..pana la urma si cei din jurul meu m-au incurajat si am ales sa merg la studio sa dau REC.Asa au aparut primele doua melodii: “N-ai cu cine” si “Mama”,cu o relativa apreciere.
A treia melodie a fost “Cunoaste-te pe tine insuti”, pe care am si cantat-o la bal…dar ca de obicei..sonorizare proasta.In fine, ultima si cea mai importanta dupa parerea mea, “Respect ’89” pe care sper sa o asculte cat mai multa lume.
E mai greu cu promovarea la inceput, dar sper sa fie bine.Pace si sa auzim de bine.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: