Jennifer lopez si Pitbull – We Are One, imnul campionatului mondial de fotbal

Date:

pitbull We Are One
pitbull We Are One

La mijlocul lunii ianuarie eram anuntati intr-o conferinta de presa sustinuta in Brazilia de oficialii FIFA care vor fi artistii ce vor interpreta imnul campionatului mondial de fotbal: Jennifer lopez si pitbull alaturi de cantareata din Brazilia  Claudia Leitte. Piesa este scrisa de SIA si sunt în portugheză, în spaniolă şi în engleză.

Pitbull We Are One

‘Muzica este prezentă pentru a sparge barierele şi a arăta că prin sport şi muzică, suntem cu toţii uniţi”, a declarat Pitbull, interpret de origine cubaneză, pentru a explica titlul.

pitbull we are love
pitbull we are love

O luna mai tarziu cei trei filmai clipul pentru aceasta piesa intr-o atmosfera de carnaval – normal- cu multa culoare, steagurile tarilor participante fluturand si multe fete frumoase.

Iata ca acum ascultam online in sfarsit si variant finala a acestei piese ce va fi interpretata in cardul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal, în Sao Paulo ce va debut ape 12 iunie.

Avem pentru voi si cateva imagini publicate la scurt timp dupa filmarea clipului ce a avut loc  la Ford Lauderdale din Florida.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...