LaLa Band a lansat clipul piesei One Wish

0
1094

LaLa Band a lansat clipul piesei One Wish

Piesa noua LaLa Band  One Wish a fost lansata alaturi de un clip pe masura asteptarilor fanilor. Nu de alta dar trupa are o multime de admiratori din generatia adolescentilor de liceu. Muzica si textul pentru One Wish sunt compuse de Ionut Radu. Trupa se afla in aceasta perioada intr-un mega turneu national, cu adevarat o performanta impresionanta pentru o trupa atat de tanara, aflata la inceputul carierei muzicale. Turneul acopera aproape toate orasele importante din tara si se va incheia la finele luni aprilie.

“Filmarile au avut loc la service-ul BMW, printre masini si au decurs asa cum ne asteptam. Coregrafia realizata de Vica ni s-a potrivit de minune, iar cadrele vor fi unele incitante. Am filmat in jur de 7 ore, timp in care am intrat in rolul unor fete care lucreaza la un garaj auto, asa ca vestimentatia a fost una casual, dar sexy, atat cat sa atraga privirile baietilor din LaLa“, spune Alina Eremia.

Acum, la al patrulea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti. Ne-a placut la nebunie atmosfera creata la filmarile din garaj pentru genericul de final, piesa ii apartine lui Ionut Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul trupei, ne place foarte mult si ne reprezinta”spun Criss si Vlad.sursa: star-gossip.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: