Piesa noua Fabio Da Lera & Alenna – Kenya

Date:

Casa de discuri Red Clover ne prezinta o piesa fresh lansata sub egida noului label Four Leaf Records, este vorba deFabio Da Lera & Alenna - Kenya piesa Kenya. Piesa reprezinta prima colaborare dintre Fabio Da Lera & Alenna. Productia piesei este semnata de Hands Up Production ( muzica Starchild ,iar versurile au fost compuse alaturi de  Alenna ). Cei doi artisti au mai lucrat impreuna si pentru alte piese, “One More Night” produsa de Allexinno & Starchild,“Morena” produsa de Emil Lassaria sau  “Dancing Girl”.

Cu totii visam la acea persoana de care sa ne indragostim la prima vedere, o persoana al carei mister vrem sa-l deslusim. Aceasta este <<Kenya>>„, a spus Alenna.

Kenya” este destinata tuturor iubitorilor de muzica dance, celor ce frecventeaza cluburile si nu numai.”, a completat Fabio Da Lera.

 

Four Leaf Records a aparut din dorinta de a oferi tinerilor artisti posibilitatea de a se promova prin intermediul unei casei de discuri. Four Leaf se adreseza exclusiv artistilor aflati la inceputul carierei si le pune la dispozitie toate canalele de comunicare de care au nevoie pentru ca muzica lor sa ajunga la cat mai multi ascultatori.
Ca artist nou este foarte greu sa te afirmi, sa te faci cunoscut, toata lumea este sceptica in privinta ta si foarte putini te crediteaza cu incredere. Noi, prin intermediul acestui label, le oferim sansa de a se afirma si a se face auziti.”, a declarat
George Onea, CEO Red Clover Media.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...