Piesa noua Dony – Sueno Latino

Date:

Dony, artistul care a dat tonul in muzica romaneasca cu stilul popcorn se pare ca a trecut acum intr-o alta zona muzicala. Asa cum ii spune si titlul piesa lansata de artist la inceput de an ne  duce cu gandul la stilul Latino cu ritmuri ceva mai stilizate 🙂  Dony s-a facut remarcat prin colaborari alaturi de alti artisti cunoscuti de la noi, precum ;Alex Mica alaturi de care a lansat piesa Hermosa, iar impreuna cu Elena Gheorghe a lansat Hot Girls.

Dony – Sueno Latino


Noua piesa a fost lansata sub egida casei de productie 1ArtistMusic a carui membru de baza este si Dony. In acest moment nu avem informatii despre lansarea unui clip la aceasta piesa, insa cu siguranta acest lucru va depnde de succesul piesei in mediul online si de feedback-ul din partea radiourilor. De Artwork pentru coperta acestui single s-a ocupat Pascovski Victor.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...