PIESA NOUA– DJ Project feat. Adela Popescu – Bun Ramas!

0
847

Primavara deja mi se pare ca se apropie. Si noua melodie a celor de la DJ Project ma incanta si ma obsedeaza inca de la prima auditie. 🙂 E fresh si miroase a ghiocei! 😀 Si unde mai  pui ca e si in romana si suna atat de bine! :X

Va anunt pe aceasta cale ca ieri  s-a lansat noul single DJ Project & Adela Popescu, noua prezenta feminina din trupa. 🙂

Elena a fost ani in sir vocea DJ Project. Apoi a urmat Giulia. De Craciun s-a auzit pentru prima data ca Adela Popescu va fi noua fata DJ Project. Adica solista celui mai de succes si longeviv proiect dance romanesc. In aceasta componenta si sub numele de scena DJ Project feat Adela au si avut loc primele concerte, atat in tara cat, si in strainatate. Cu succes, chiar cu mult succes, Adela i-a surprins pe toti cei care nu o cunosteau suficient de bine cu calitatile vocale si cu prestatia muzicala live.

Dj Project si Adela ne spun “Bun ramas”, noi le spunem cu tot dragul “Bun venit!” Asa se cheama primul lor single, o piesa de dragoste, despartire si impacare, lansata de Dragobete, sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Compozitorul ultimelor 10 single-uri Dj Project si-a pus vocea si pe cel mai recent single al baietilor. Dupa ce a compus pentru Dj Project hituri ca “Doua Anotimpuri”, “NU”, “Regrete”, “Mi-e dor de noi”, “Hotel”, “Lacrimi de inger”, “Inca o noapte”, etc. Gabriel Huiban are de aceasta data dublu rol: co-autor si interpret alaturi de Adela.

Noul single DJ Project cu Adela Popescu pastreaza originalitatea, muzicalitatea si melancolia cu care Gino Manzotti si Dj Maxx ne-au obisnuit, la care se adauga prezenta delicata  a Adelei Popescu.

Enjoy! [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=1VvlyzvwJDE[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: