Mini interviu George Hora si piesa noua ” Vreau sa-mi dai 1 LIKE”

2
706

 

Inspirat de fenomenul facebook si de importanta pe care o dau romanii acestei platforme de socializare, George Hora, producatorul de la Studio 66 s-a gandit sa compuna o piesa cu trimitere catre facebook si catre ea...catre domnisoara care nu lasa meciurile remiza 😀 Versurile piesei sunt scrise de George, iar muzica si orchestratia sunt realizate tot de el..cu alte cuvinte o piesa 100% semnata de George Hora.

Piesa ne „vorbeste” despre o „ea” extrem de sexy, provocatoare si atragatoare…o ea de la care  George Hora asteapta un like…unul mai real decat in online credem noi, iar „like” -ul de la facebook a fost doar ca sursa de inspiratie 🙂 Artistul de la Studio 66 nu este la primul single solo, acesta a mai lansat pana acum piese precum:  Elyo , Oki Yey , I need Somebody , O sa fie bine cu Puya sau „Studenta”, piesa mai recenta ce a fost lansata cu Eli.

I-am adresat lui George cateva intrebari legate de noua lui piesa…

Redactia4fun: Ideea piesei ti-a venit stand pe facebook ..sau vazand-o pe „ea”? Cui ii dedici piesa? 

George Hora: Piesa este un cadou pentru prietenii si fanii de pe Fb. Ea are o dubla interpretare a textului…e evident ca e vorba despre o fata 🙂

Redactia4fun: Piesa va beneficia si de un clip… va fi promovata si la radio ?

Este o piesa dintr-un calup de 3 sau 4 singel-uri pe care le voi scoate in septembrie si octombrie. Promovarea la radio sau la tv se va realiza  odata cu succesul ei… sau nu, vedem 🙂

Redactia4fun:  Care a fost cea mai inedita intamplare traita de tine prin intermediul facebook ?

George Hora: Pe Facebook se intampla multe lucruri interesante. Comunicarea e mare cu prietenii si fanii … si in acelasi timp destul de superficiala .. Ajungi daca vrei… sa si cunosti in realitate oamenii de pe Fb .. daca te intalnesti cu ei face to face…. 🙂 noaptea… :))

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: