PETER ANDRE VREA SA IASA CU UN FAN

Date:

Cântăreţul recent divorţat Katie Price, în septembrie 2009 ar fi încântat să iasă cu o admiratoare pentru că tot ce vrea este o femeie care să-l sprijine.

El a spus: „Un om este un om. Asta sună un pic ciudat. Dar cred că persoana potrivită este acolo undeva. Nu contează de unde este, atâta timp cât vă susţine asta e tot ce contează.”

Cântăreaţul australian a avut un tatuaj pe deget unde purta verigheta numele „Katie”, pe care l-a îndepărtat, pentru ca nu îi mai aparţine.

A mai declarat: „Nu vreau să pună întrebări copii atunci când vor creşte. Nici nu vor observa că a fost acolo. Şi, din punctul meu de vedere, nu-i mai este locul acolo.”

În pofida faptului că nu doreşte ca şi copii lui Junior, 5 ani şi Princess Tiaamii, 3 ani, să pună  întrebări în legătură cu relaţia sa cu fostul model glamour, el admite ca fiul său cel mare sa-i fie un bun partener: „Junior deja mă ceartă! Mi-a spus într-o zi: tată, când ai de gând să-ţi faci  prietenă? Eu am patru! I-am spus: tu vei fi primul care o să afle, nu vă faceţi griji în legătură cu asta.”

Dintre piesele lui „Mysterious Girl” a facut furori în România:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...