Party 1 August la mare Boogie Belgique

Date:

Boogie BelgiqueParty 1 August la mare.  Distractia a inceput de ceva timp la mare, iar in 2015 sezonul estival a inceput cu cel putin doua-trei saptamani mai devreme din pricina vremii frumoase.

Boogie Belgique @ Oha Beach

Cu adevarat sezonul distractie incepe pe 1 august, atunci cand va invitam la un super eveniment pe  Plaja Mamaia Nord, Lângă Camping Pescăresc;  Boogie Belgique pe data de 1 august. Daca va intrebati care vor fi ritmurile ce vor incinge plaja acestea trebuie sa va spun ca ne vom bucura de old jazzy samples, strecurate în ritmuri electroswing şi trip hop. O distractie intr-un alt registru, pe care nu merita sa o ratam 😉

Boogie Belgique, producător şi DJ din Belgia, vine în sufrageria de pe plajă cu un sound care combină într-o armonie perfectă sunetele old school cu cele noi. Atât vintage, cât şi inovativă, muzica Boogie Belgique este perfectă de întins la plajă, de dansat la plajă, de băut la plajă, de adunat cele mai tari amintiri de la plajă.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...