Paramore – Ain’t It Fun ( videoclip )

0
1265

Pe 2 decembrie Paramore și-a propus să stabilească într-un singur videoclip cele mai multe recorduri mondiale.

paramore

Paramore stabilește 10 noi recorduri mondiale, alese în așa manieră încât să nu presupună un efort ridicat, dar să transmită bună dispoziție, promovând acel spirit rebel specific Paramore.

În cele 3 minute și 48 de secunde ale clipului, Hayley, Jeremy și Taylor au zdrobit 30 de ceasuri cu chitările în doar 31.33 secunde, au prins un număr record de pene în 30 de secunde (18) și au distrus cele mai multe viniluri pe minut (58). Pentru a afla ce alte 7 recorduri a stabilit formația, puteți urmări videoclipul.

Noul album Paramore a fost lansat în aprilie 2013, fiind primul material discografic al trupei apărut după schimbarea componenţei.

Videoclipul a fost regizat de Sophia Peer, dar membrii formaţiei nu au fost mulţumiţi de rezultat, aşa că au lansat în schimb clipul pentru piesa “Daydreaming”. Paramore au filmat din nou clipul pentru “Ain’t it fun”, lansarea oficială având loc pe 29 ianuarie.

paramore1Piesa a fost primită  foarte bine de către public şi critici, spunându-se că este cea mai bună melodie a trupei de pe album.

Voi ce părere aveţi?

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: