OBLX si MP13 au lansat clipul Foame de lup

Date:

OBLX si MP13 sunt doi rapperi din nou val despre care am mai scris si in trecut. Sunt talentati si au o viziune mai ampla asupra rapului decat ce auzim in prezent la radio. Cei doi au participat la concursul organizat de DJ Undoo : Rapperi au talnet” inspirat de show-ul de televiziune Romanii au talent. 

Piesa „Foame de lup” este numele piesei si este extrasa de pe mixtape-ul „Salonul Refuzatilor” lansat de acestia in iunie 2012. Piesa vorbeste despre indepartarea „omului” de spiritualitate, cultura, si sanatatea trupeasca, acesta fiind indoctrinat de societatea de consum, evolutia sa fiind intr-o continua descrestere. Instrumentalul este semnat de  Dj Undoo, iar textul este semat de OBLX si MP13. Clipul lansat de cei doi pentru aceasta piesa este produs de Vladimir Ivanov (Studioul de baza) dupa un scenariu de OBLX ,MP13 si  Adrian Crismaru iar de montajul clipului s-a ocupat MP13.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...