O Noua productie DeMoga-Adda feat Pacha Man – Loverboy

1
568

Astazi CATMUSIC lanseaza o noua piesa….sau relanseaza o veche piesa 😀 De aceasta data piesa se numeste Loverboy si este produsa de cei de la DeMoga Music (Marius Moga si YogiBoy) impreuna cu Adda.

Piesa a fost lansata prima data in 2008 de ADDA impreuna cu Teasta, fiind apreciata la vremea respectiva de fanii genului Hip Hop, dar din pacate nu a beneficiat de vizibilitatea meritata. Dar acest lucru s-a schimbat din momentul in care Catalin Mitulescu, regizorul filmului Loverboy a ascultat piesa „Minti bolnave facute praf„,  intr-un magazin de …incaltaminte 😀 In acel magazin vanzatoarele ascultau aceasta piesa, astfel ca regizorul s-a hotarat sa ia legatura cu Adda pentru a o invita sa participe pe coloana sonora a filmului cu acest single.

De aici si pana la productia piesei de gasca de la DeMoga music nu a mai fost decat un pas, dar pe noua piesa a fost invitat si Pacha Man 🙂 A iesit super bine 🙂

Videoclipul piesei “LoverBoy (Minti Murdare 2011)” este regizat de catre Iulian Moga si Catalin Mitulescu si reprezinta o impletire intre cadre din filmul omonim si secvente cu Adda, PachaMan si echipa de productie a piesei.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Uf01AfTK3dg[/pro-player]

Varianta originala a piesei:
[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Jnq-I3NIm6k[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: