O noua editie Pro Istoria Fest la cetatea Rasnov

0
617

In acest weekend ( 4-5 august ) va avea loc o noua editie a festivalului  Pro Istoria Fest, unde vor urca pe scena atata rapperi cat  si rockeri itnr-o armonie sublima oferita de cetatea Rasnov. Glumesc. Nu stiu daca va fi armonie…dar cu siguranta va fi galagie si o portie de cultura „servita” subtil pe sub mana tinerilor prezenti.

Prima editie din 2012 a avut loc  in judetul Tulcea la  Cetatea Enisala, unde peste 20 000 de oameni au participat pentru un weekend la un eveniment cultural – muzical intr-un mix de muzica din noul val si cultura.

Cine va urca pe scena la Rasnov?

Artistii Hip Hop care vor „da la mic” in priam zi a festivalului (sambata)  sunt: Spike, urmat de Maximilian si Bitza. Seara va fi incheiata de veteranii de la  BUG Mafia.

A doua zi este rezervata rockului, trupele care vor urca pe scena: Black Star, Changing Skins, Grimus si Alternosfera

 

“Ne face o mare placere sa revenim la Rasnov, un loc in care Pro Istoria Fest este deja cunoscut de anul trecut. Cetatea Rasnov este una dintre cele mai frumoase cetati din Romania si ne bucuram sa contribuim si noi, prin Pro Istoria Fest, la promovarea acesteia in randul publicului roman. Va asteptam in numar cat mai mare la concerte!” a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem si organizator al Pro Istoria Fest.

Despre PRO ISTORIA FEST

Pro Istoria Fest este organizat de Asociatia Star Education. Festivalul isi propune sa puna muzica prezentului in slujba trecutului, promovand cetati de mare rezonanta istorica. Lista evenimentelor din acest an cuprinde Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Golesti, Cetatea Enisala, Sighisoara, Sarmisegetusa, dar si alte 3 cetati incluse déjà de anul trecut in circuit: Cetatea Rasnov, Cetatea Poenari si Targoviste. Ca si anul trecut, festivalul doreste sa aduca in atentia publicului obiectivele cultural-istorice si turistice aflate pe teritoriul Romaniei, printr-o serie de evenimente de inalta tinuta culturala si artistica.

Site-ul festivalului: www.proistoriafest.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: