Un noua album Amy Winehouse va fi lansat in curand

0
526

Uimitor este cum artistii care au schimbat si influentat industria muzicala de-a lungul timpului o pot face chiar si dupa ce au trecut in nefiinta. Lista scurta a acestor artistii ii cuprinde pe Michael Jackson, 2 pac, B.I.G., iar de curand si pe Amy Winehouse.

Un nou material discografic care cuprinde piese nelansate pana acum ale artistei va fi disponibil spre vanzare in curand.  Tatal artistei a declarat ca noul album cuprinde piese inregistrare de Amy in luna iulie, inainte de a a muri. Lansarea noului material va avea loc pe data de 5 decembrie.

„Mi-am petrecut atât de mult timp având grijă de Amy, încât nu am înţeles niciodată cât era ea de genială. Nu am înţeles acest lucru până când nu m-am aşezat într-un fotoliu, alături de ceilalţi membri ai familiei, şi am ascultat acest album. Abia atunci am înţeles şi am apreciat pe deplin talentul ei. Piesele, al căror stil variază de la jazz clasic până la hip-hop, m-au lăsat fără cuvinte”, a declarat Mitch Winehouse pentru tabloidul britanic The Sun.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc[/pro-player]

sursa: mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: