Nosfe – Bine Boss (Videoclip)

Date:

Nosfe Bine Boss Videoclip
Nosfe Bine Boss Videoclip

Nosfe lanseaza o piesa cu tinta directa catre fanii cu un comportament de tip „gica contra”: Indiferent ce faci – in calitate de artist – se gaseste un specialist sa te critice. Titlul piesei Bine boss parafrazeaza o sintagma folosita atat in subculturii la modul propriu cat si in zona urbana ca o ironie la adresa celor care folosesc un astfel de limbaj. In acelasi timp nu este uitata nici situatia industriei muzicale in ansamblul ei si dificultatile financiare intampinate de multi artisti.

Nosfe Bine Boss Videoclip


Textul este semnat de Nosfe, instrumentalul de Soly Beats si de Mix&Master s-a ocupat Dj Nasa. Videoclipul este format din doua seturi de cadre: Unul in studio pe chroma si al doilea in fata unei cladiri de birouri. Faza haioasa ne este prezentata la final, atunci cand paznicii au venit sa ii intrebe „de sanatate” pe cei din echipa de filmare cu zicala: Nu aveti voie sa filmati aici 😀 Piesa afost lansata in luna decembrie a anului trecut iar pe 6 februarie a fost filmat clipul in regia lui D.O.P. Dragos Lapadatu, iar de editarea imaginilor s-a ocupat Bomb2To Joints

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...