Mondenitatea eveniment, pe scurt!

Date:

Desculţ în parc – Marţi, 14 Iunie, 2011, Ora 19:30 – Opereta

Comedia „Desculţ în parc” înfăţişează eforturile unui cuplu proaspăt căsătorit de a-şi construi viaţa împreună şi, mai ales, de a-şi armoniza personalităţile, ce dau naştere la manifestări şi sentimente adeseori contradictorii. Conflictele nu întârzie să apară, astfel că, pe lângă marea iubire, apar şi micile probleme ale vieţii de zi cu zi, condimentate de vecini drăguţi şi «binevoitori». Cei doi soţi învaţă cum să trăiască şi să îşi păstreze vie dragostea într-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj al unui imobil din centrul New York-ului, fără căldură, cu o gaură în luminator. La toate acestea se adaugă prezentele pline de culoare ale excentricului vecin Victor Velasco şi ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalităţi la fel de diferite ca şi cele ale tinerilor căsătoriţi.

Distributia

Îi vom regăsi în distribuţie pe Ştefan Bănică, Oana Ioachim, George Mihăiţă, Ileana Cernat, Bogdan Tudor. Adresa: Opereta, B-dul Nicolae Bălcescu, nr 2, Sector 1, Bucureşti.

Piesa de teatru: „Portret la minut „

Marţi, 07 Iunie, 2011, Ora 19:00 – Palatul Copiilor
 
Portret la minut- Este o comedie bulevardieră, o piesă despre situaţia unui
cuplu tânăr care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multă bătaie de cap cu problemele conjugale pe care soţia, fără voia ei, le-a generat. Cei doi tineri se mută cu chirie într-o garsonieră – căci banca le-a luat apartamentul – unde Marcela ( soţia ) e asaltată de „drăgălăşeniile” proprietarului şi de cele ale unui vecin tupeist. Andrei ( soţul ) nu mai ştie la care dintre cei doi să facă faţă, asta pînă când intră în scenă mama Marcelei, care rezolvă rapid situaţia.
„O comedie spumoasă un spectacol foarte reuşit…” C. Pârvulescu – Dineşti

Distribuţia: Laura Cosoi, Dragoş Moştenescu, Emil Mitrache, Ovidiu Ianu şi Mirela Nicolau

Regia: Dragos Mostenescu şi Ovidiu Ianu

Adresa: Palatul Copiilor, Bulevardul Tineretului, numărul 8-10, sector 4, Bucureşti

Concert Zucchero

Marţi, 21 Iunie, 2011, Ora 20:00 – Arenele Romane
 
Itinerariul turneului Zucchero Chocabeck World Tour 2011 a fost afectat, managementul artistului fiind nevoit să anuleze câteva concerte programate pentru această vară, printre care şi concertul pe care Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti, pe
21 iunie, la Arenele Romane! Cel mai bine vândut artist din Italia revine în România pentru a patra oara! Zucchero este bucuros că îi poate încânta din nou pe români, cu piese precum Baila Morena, Senza Una Donna sau Every Time You Go Away…Concertul va avea loc pe 21 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane din Bucureşti şi face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011! Chocabeck este şi numele noului său album, lansat la sfârşitul anului 2010. Acesta conţine 11 piese, scrise chiar de către cântăreţ, la unele dintre ele aducându-şi contribuţia însusi Bono, liderul formatiei U2! Pe numele său adevărat, Adelmo Fornaciari s-a născut pe 25 septembrie 1955. Şi-a schimbat apoi numele în Zucchero, acesta fiind numele de scenă sub care este cunoscut de întreg mapamondul. i-a început cariera în 1970 reuşind în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de cd-uri in intreaga lume. A câştigat si foarte multe premii printre care şi două distincţii la World Music Awards şi o nominalizare la premiile Grammy. Cel mai de succes hit al său a fost Senza Una Donna, care s-a menţinut vreme îndelungată pe poziţia numărul 1 în toate topurile europene. A împărţit scena cu mari artişti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow şi mulţi alţii. Ray Charles spunea despre el: “Tipul ăsta e atât de talentat…o voce grozavă…poate unul dintre cei mai buni cântăreţi de blues cu care am lucrat vreodată!” Aşadar…românii trebuie să se pregătească de un spectacol cu adevărat senzaţional, nonşalantul italian fiind hotărât să facă pentru publicul său, un show de zile mari!

Itinerariul turneului Zucchero Chocabeck World Tour 2011 a fost afectat, managementul artistului fiind nevoit să anuleze câteva concerte programate pentru această vară, printre care şi concertul pe care Zucchero urma să îl susţină la Bucureşti, pe 21 iunie, la Arenele Romane!
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...