M.Moga si R.Toma-Cum traieste lumea buna- Despre clip

Date:

cum-traieste-lumea-buna-videoclipPiesa Cum traieste lumea buna a fost prezentata prima data in episodul special Las Fierbinti de pe 1 decembrie 2016. Primele versuri au fost prezentate intr-o sceneta din Las Fierbinti. Nu am crezut atunci ca acele versuri chiar sunt dintr-o piesa, fapt care imi confirma din nou ca versurile  fara muzica sunt doar o poezie fara viata. Versurile prind viata atunci cand sunt lipte de instrumental si totul functioneaza in armonie..

Legatura dintre piesa si clip

Videoclipul trebuie sa sustina piesa, sa completeze mesajul sau sa ofere o noua perspectiva asupra acesteia. Piata muzicala de la noi a evoluat foarte mult din perioada ATOMIC TV si pana acum. Au aparut regizori tineri si chiar crew-uri de productie muzicala are au investit si in capitolul video.

Videoclipul lansat de M.Moga si R. Toma nu are nici-o legatura – cat de mica – cu mesajul piesei. Nu o sustine si nu ofera o noua perspectiva asupra mesajului. Personal nu urmaresc clipul din cauza conceptului care ma face sa simt ruptura dintre ceea ce aud si ceea ce vad 😀 Regizor al acestui clip a fost  Iankoo, insa Cum traieste lumea buna in varianta video ne arata doar un dansator in spate la TNB. Pare un clip facut cu buget zero de o gasca de baieti aflati la inceput de cariera.

Ruptura este cu atat mai mare cu cat observ saracia clipului pe de-o parte, iar pe de alta parte aud Cum traieste lumea buna, lux, caviar, sampanie. Montajul a fost facut de Marian Ene @Roughcut.

La fel de bine puteam sa avem si doi baieti la peste, care se cinstesc cu bere, pentru ca era acelasi lucru. Pentru mine era mult mai ok sa vad o coperta si …atat 😀

Cum traieste lumea buna-videoclip

Foto: PROTV

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...