Concert Moby in Romania

0
632

Moby concerteaza pentru a treia oara in Romania pe 6 august de la ora 20.00. Artistul si-a confirmat prezenta in cadrul The Mission Dance Weekend, ce avea loc pe 5 si 6 august in statiunea Navodari, pe plaja Hanul Piratilor.

Moby, pe numele sau adevarat Richard Herman Melville a inceput sa faca muzica inca de la varsta de 9 ani, la 13 ani avand deja prima sa trupa de muzica punk, ‘Vatican Comandoes’, alaturi de care a si lansat un EP, ”Hit Squad For God”.

Desi cariera sa muzicala a capatat in timp valente dintre cele mai diverse, ajungand de la rock, punk si heavy metal la dance, techno si chiar ambiental, Moby s-a afirmat mai intai ca DJ.

Primul sau single, ”Go”, a fost lansat in 1991, fiind extrem de bine primit de public si inclus de catre revista The Rolling Stones’ in topul celor mai bune piese din toate timpurile. Printre piesele sale de rezistenta se numara compozitii ca „Hymn”, „Feeling So Real”, „Come on Baby”, „Why Does My Heart Feel So Bad?”, ”Lift Me Up”, „Natural Blues”, „Porcelain”, „Find My Baby”, „Jam for the Ladies”, „Slipping Away”, „I Love to Move in Here”.

Pana la concert sa ascultam piesa Porcelain[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=enNE2oSTCKs[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: