Mandinga lanseaza joi filmul documentar „Mandinga – Primi 10”

Date:

Trupa Mandinga a fost inca de la inceput o prezenta inedita pe scena muzicala autohtona, atat prin stilul abordat cat si prin faptul ca au cooptat muzicieni din toate colturile lumii care sa ofere autenticitate muzicii lor. Mai mult decat atat trupa a mers sa invete muzica latino chiar la ea acasa. Primul album al trupei s-a numit De corazón de pe care a fost extrasa piesa „Doar cu tine”. Dar adevaratul boom al trupei a fost cu piesa „Soarele meu” compusa de Laurentiu Duta si lansata pe albumul cu acelasi nume in 2005. Trupa a participat cu aceasta piesa si la selectia nationala Eurovision unde a ocupat locul 4.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=oVKErjSAEFw[/pro-player]

Joi trupa Mandinga va lansa la Hollywood Multiplex din Bucureşti  primul film despre naşterea şi ascensiunea unei formaţii româneşti. La cinematograf vor fi ziaristi si prieteni, cu totii fiind dornici sa vada ce a iesit din acest proiect realziat  de Alexandru Burcea, membru forndator al trupei Mandinga.S cenografie a fost  semnată de Alexandra Stratulat iar   montajul a fost realizat de City Visuals.

“Va fi o surpriză şi pentru cei mai înrăiţi fani pentru că am pus în acest film imagini din arhivele fiecăruia dintre noi  dar şi poveşti pe care până acum nu am reuşit să le spunem. Veţi auzi şi vedea cum am fost încercaţi din greu şi cum apoi am reuşit să ne ridicăm din nou şi să fim trupa Mandinga pe care ne-o dorim şi pe care o doresc fanii noştri”, spune Alex Burcea.

“Am avut momente tensionate. Am avut multe momente frumoase. Veţi vedea o poveste autentică în care nu arătam doar părţile frumoase din viaţa unei trupe, ci şi momentele mai delicate care ori rup definitiv o echipă, ori o sudează pe vecie. În cazul Mandinga a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mândri şi care ne ajută să transmitem multă energie pozitivă în concertele noastre. Lucrând pentru acest film ne-a venit în minte şi sloganul care ne reprezintă foarte bine – MANDINGA – PLAYING HAPPINESS”, povesteşte Elena Ionescu, solista Mandinga.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...