Mihai Ristea feat. Don Baxter – Ploaia ( videoclip oficial )

Date:

 

Mihai Ristea ne surprinde cu o piesă în ton cu vremea de afară, „Ploaia”, o colaborare cu Don Baxter. Piesa este realizată în studiourile HaHaHa Production şi beneficiază de un videoclip special.

Mai devreme sau mai târziu, cu toţii ajungem cu relaţiile noastre într-un moment dificil. Piesa aceasta e pentru femeile care pot inţelege şi pentru bărbaţii care pot accepta. E o invitaţie la romantism şi iubire, declară Mihai Ristea.
“În spatele vorbelor, în spatele faptelor, uneori chiar și în spatele nostru… se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, nouă, bărbaților, să ne arătăm această latură sensibilă, dar uneori e foarte necesar să o facem”, a spus Don Baxter.
Lansată în colaborare cu Cat Music şi produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa „Ploaia” ne vorbeşte despre o experienţă pe care o trăim cu toţii într-o relaţie: momentul în care trebuie să iertăm, să lăsăm la o parte greşelile trecutului, pentru a da o nouă şansă iubirii.
Videoclipul piesei reuşeşte să surprindă starea de emoţie, de apăsare, cât şi atmosfera boemă transmisă de aceasta. Filmările au avut loc în incinta Cazinoului din Constanţa şi s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore.
 
 
 Cum vi se pare piesa?
„Ploaia”
„Ploaia”
„Ploaia”
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...