Mihai Ristea feat. Don Baxter – Ploaia ( videoclip oficial )

0
6084
Mihai Ristea

 

Mihai Ristea ne surprinde cu o piesă în ton cu vremea de afară, “Ploaia”, o colaborare cu Don Baxter. Piesa este realizată în studiourile HaHaHa Production şi beneficiază de un videoclip special.

Mai devreme sau mai târziu, cu toţii ajungem cu relaţiile noastre într-un moment dificil. Piesa aceasta e pentru femeile care pot inţelege şi pentru bărbaţii care pot accepta. E o invitaţie la romantism şi iubire, declară Mihai Ristea.
“În spatele vorbelor, în spatele faptelor, uneori chiar și în spatele nostru… se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, nouă, bărbaților, să ne arătăm această latură sensibilă, dar uneori e foarte necesar să o facem”, a spus Don Baxter.
Lansată în colaborare cu Cat Music şi produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa “Ploaia” ne vorbeşte despre o experienţă pe care o trăim cu toţii într-o relaţie: momentul în care trebuie să iertăm, să lăsăm la o parte greşelile trecutului, pentru a da o nouă şansă iubirii.
Videoclipul piesei reuşeşte să surprindă starea de emoţie, de apăsare, cât şi atmosfera boemă transmisă de aceasta. Filmările au avut loc în incinta Cazinoului din Constanţa şi s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore.
 
 
 Cum vi se pare piesa?
“Ploaia”
“Ploaia”
“Ploaia”
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: