Marius Nedelcu a lansat clipul „Love is blind”

0
682

Marius Nedelcu, fostul component al trupei Akcent revine in aceasta toamna pe piata muzicala cu piesa,„Love is blind” lansata simultan cu videoclipul de promovare. Piesa a fost compusa de marius alaturi de Alexander John si este o piesa profund cu legaturi personale pentru artist, piesa fiind  inspirata din propriile experiente ale artistului.

Regia pentru acest clip a fost semnata de Alex Ceausu de la Ador Media, iar filmarile au fost realizate in Malta pe parcursul a trei zile. Frumoasa din clip care a jucat rolul iubitei lui Marius se numeste Valentina Rossi si este un model din Malta.


„Eram in camasa cu maneca lunga si pantaloni la temperaturi de peste 45 de grade, transpiram incontinuu insa a meritat! Si am avut o intamplare amuzanta in momentul in care filmam scenele de dragoste: eu si personajul feminin, un manechin din Malta, eram pe un ponton iar regizorul era cu picioarele in apa. A venit politia  sa ne opreasca insa problema lor nu era ca noi mimam un act sexual ci faptul ca Alex Ceausu era in apa.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: