Marius Moga: ” In America mi s-a inchis si usa in nas”

0
697

Cel mai titrat compozitor roman din ultimii ani a dezvaluit cateva dintre experientele pe care le-a trait in SUA. Marius a declarat la Kanald D ca a fost dureros pentr el sa inceapa de la zero in America, iar cele peste 400 de piese compuse in Romania sa nu conteze catusi de putin.

Marius Moga a debutat la nivel national cu o piesa scrisa pentru baietii de la Akcent, “Ti-am promis”, iar de atunci si pana acum a compus pentru cei mai apreciati artist de la noi. A reusit sa cucereasca intreaga lume cu trupa Morandi, iar acum artistul s-a pus serios pe compozitie.

Reporter: Iti place sa compui mai mult in engleza sau mai mult in Romana?

Marius: Cand ma intorc din state imi place sa compun in romana, dovada sta si piesa KBoom (CRBL) care se afla acum pe primul loc in toate topurile. A fost o perioada cand m-a cuprins si pe mine “valul” cu engleza.

Reporter: Care dintre piesele compuse de tine iti palce sa o canti?

Marius:  Eu compun multe piese si pana le finalizez ma satur de ele. Eu sunt in primul rand un compozitor, dupa care un interpret.

Reporter: Care a fost cea mai dureroasa experienta pentru tine in America?

Marius: Mi s-au inchis multe usi, dar nu m-am lasat. Mi-am facut multe cunostine si am continuat sa caut oameni care sunt in industrie, pentru ca in LA sunt multi care sunt “pe langa” dar se cred in bransa.

Marius Moga a dezvaluit si amanunte despre relatia sa cu Iulia Vantur, despre care spune ca este o femeie extraordinara pentru care inca mai are sentimente. Este si firesc tinand cont de faptul ca au fost aproape 4 ani impreuna.

Piesa Preocupat cu gura ta a fost compusa de Marius special pentru Iulia si a fost interpretata pentru Iulia

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=MHzqg0wJzJE[/pro-player]

foto:thenewstub.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: