Mandinga va concerta in Italia la „Miss Romania in Italia”

Date:

Chiar daca sunt de 10 ani in bransa cei de la Mandinga nu au ajus sa cante pana acum in capitala Italiei. Din fericire pentru membri trupei –Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) ai Tony (trombon)- dupa prestatia de la Eurovision publicul din Roma va avea ocazia sa-i vada live.

Concertul va avea loc in cel mai mare parc de distractii din oras – Rainbow Magic Land pe 21 si 22 iulie, de la ora 21:00. Trupa aMandinga a fost invitata sa cante  in cadrul spectacolului Miss Romania in Italia, cel mai important eveniment organizat de comunitatea romaneasca din aceasta tara.  Liviu Hodor&Mona va asigura deschiderea concertului Mandinga.

“Abia asteptam sa-i cunoastem pe romanii din Italia si pe italienii despre care am aflat ca deja au invatat pasii Zaleilah, dupa cum ne scriu multi dintre ei pe pagina de Facebook Mandinga. Avem 12 piese noi pe Club de Mandinga si vom canta multe dintre ele in concertele din acest weekend. Suntem nerabdatori sa vedem reactiile la aceste piese si sa cantam la evenimentul care va aduce la un loc cele mai frumoase femei din Italia”, spune Elena, solista Mandinga.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_7kjPEKWLQs[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...