Mandinga – Sufletul zambea- piesa veche, clip nou :)

0
1366
mandinga suflet zambea
mandinga suflet zambea
Mandinga Sufletul zambea

O piesa chiar daca este lansata pe youtube sau a fost cantata in concerte nu devine cunoscuta publicului larg pana cand nu intra in playlist-urile radiourilor sau beneficiaza de un clip. Asa se intampla si cu noul single Mandinga, Suflet ┬ázambea ce beneficiaza de un clip acum in 2014 si va fi piesa de vara a formatiei. Paradoxul este ca aceasta frumoasa balada a fost ascultata de public inca din 2012.┬áAtunci cand spunem┬áo piesa de vara in stilul Mandinga ne gandim la┬áritmuri energice, atmosfera si galagie pe scena, ┬áse pare ca de aceasta data va fi vorba de o piesa de suflet. Clipul acestei piese este regizat de┬áAlexandru Prepeli╚Ť─â iar ┬áde┬áMake-up: s-a ocupat Andreea Pa╚Öca.

Piesa este compusa de┬áBurcea Alexandru, unul dintre cei ce au pus bazele acestei trupe. ┬áPiesa a fost inclusa pe albumul┬áClub de MandingaÔÇŁ, lansat in 2012, insa intre timp Alex a decis ca etapa Mandinga trebuie sa se incheie pentru el astfel ca a parasit trupa, iar Ultimul concert cu Mandinga a fost in Azerbaidjan, de Revelion 2013.

ÔÇťMandinga┬áeste trupa care mi-a alimentat adolescenta si alaturi de care am crescut. Profesional vorbind, acest proiect mi-a adus satisfactie si realizari numeroase.Raman amintirile frumoase si realiz─ârile la care fiecare dintre noi si-a adus aportul.Mereu am avut curiozitatea de a incerca si altceva pe langa muzica, ceva care sa completeze mesajul, si regizarea povestilor a venit oarecum firesc. Ma pasioneaza teribil si studiez pentru a ma perfectiona. ( infomusic.ro )

Mandinga  Sufletul zambea

La mijlocul lunii martie cei de la Mandinga au filmat clipul piesei Heloo in colaborare cu Fly Project, atunci au fost si noi prezenti la Buftea si am stat de vorba cu membrii trupei intr-un interviu exclusiv.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: