Mandinga – Sufletul zambea- piesa veche, clip nou :)

0
1394
mandinga suflet zambea
mandinga suflet zambea
Mandinga Sufletul zambea

O piesa chiar daca este lansata pe youtube sau a fost cantata in concerte nu devine cunoscuta publicului larg pana cand nu intra in playlist-urile radiourilor sau beneficiaza de un clip. Asa se intampla si cu noul single Mandinga, Suflet  zambea ce beneficiaza de un clip acum in 2014 si va fi piesa de vara a formatiei. Paradoxul este ca aceasta frumoasa balada a fost ascultata de public inca din 2012. Atunci cand spunem o piesa de vara in stilul Mandinga ne gandim la ritmuri energice, atmosfera si galagie pe scena,  se pare ca de aceasta data va fi vorba de o piesa de suflet. Clipul acestei piese este regizat de Alexandru Prepeliță iar  de Make-up: s-a ocupat Andreea Pașca.

Piesa este compusa de Burcea Alexandru, unul dintre cei ce au pus bazele acestei trupe.  Piesa a fost inclusa pe albumul Club de Mandinga”, lansat in 2012, insa intre timp Alex a decis ca etapa Mandinga trebuie sa se incheie pentru el astfel ca a parasit trupa, iar Ultimul concert cu Mandinga a fost in Azerbaidjan, de Revelion 2013.

Mandinga este trupa care mi-a alimentat adolescenta si alaturi de care am crescut. Profesional vorbind, acest proiect mi-a adus satisfactie si realizari numeroase.Raman amintirile frumoase si realizările la care fiecare dintre noi si-a adus aportul.Mereu am avut curiozitatea de a incerca si altceva pe langa muzica, ceva care sa completeze mesajul, si regizarea povestilor a venit oarecum firesc. Ma pasioneaza teribil si studiez pentru a ma perfectiona. ( infomusic.ro )

Mandinga  Sufletul zambea

La mijlocul lunii martie cei de la Mandinga au filmat clipul piesei Heloo in colaborare cu Fly Project, atunci au fost si noi prezenti la Buftea si am stat de vorba cu membrii trupei intr-un interviu exclusiv.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: