Mandinga se pregateste de finala Eurovision 2012

0
786
Foto: Octav Ganea (mediafax )

 

elena mandinga

Piesa care ne va reprezenta anul acesta la Eurovision 2012 se aude pe toate radiourile si este un adevarat hit in Romania. Un lucru inedit pentru ca pana anul acesta nu multe piese au ajuns hituri ( exceptie fac desigur Tornero interpretata de Traistariu si Playing With Fire de Paula si Ovi ). Trupa a pregatit o impresionanta  campanie de promovare in aceasta perioada alaturi de foarte multi parteneri media, dar si de vedete media si sponsori. Noi le tinem pumnii si speram ca vor avea succes in finala ce va incepe  maine la Baku Azerbaidjan.

Joi membri trupei au sustinut ultima repetitie pe scena de la Eurovision inainte reprezentatiei din concurs chiar de ziua de nastere a Elenei care a implinit 24 de ani chiar joi, iar astazi isi serbeaza ziua de nume. Ii uram si noi succes si ii asteptam cu o clasare cat mai buna.

Chiar daca trupa se afla in febra concursului ei nu au uitat sa-si organizeze aniversarea de 10 ani a trupei. Evenimentul va avea loc pe data de 31 mai 2012 la  Gradina de Vara Herastrau a Teatrului „Constantin Tanase” din Bucuresti si va insemna si lansarea noului  album „Club de MANDINGA”.

Pretul biletelor este de 50 RON categoria general si 150 ron la categoria VIP si pot fi cumparate de pe bilete.ro, spre exemplu 😀

Foto: Octav Ganea (mediafax )

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: