Mandinga feat Munner – Bling (New single)

Date:

Mandinga-feat-Muneer-Bling-new-single

Aseara la Romanii au talent, Mandinga a lansat in premiera piesa Bling in colaborare cu Munner un fost concurent de la showul Romanii au telent.

„Bling” este  compusa de Andy Robert (El Proyecto) si Robert Anghelescu.  Elena canta in engleza, Muneer intervine cu o strofa in indiana, tradusa prin cea mai emoționanta declarație de dragoste.

Este o piesa vesela, dar incarcata de emoții. Nu tot ce este stralucitor este frumos. Bling ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiți de bijuterii și alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea preț. Ne bucuram sa lansam piesa Bling la cea mai populara emisiune TV din Romania și speram ca acesta sa fie un semn bun pentru nașterea unui hit Mandinga feat. Muneer”, spune solista formației, Elena Ionescu.

 ”Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o sa va prinda foarte repede”, declara Muneer.

Sa dam si noi un play.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...