Mandinga feat Munner – Bling (New single)

0
1114

Mandinga-feat-Muneer-Bling-new-single

Aseara la Romanii au talent, Mandinga a lansat in premiera piesa Bling in colaborare cu Munner un fost concurent de la showul Romanii au telent.

„Bling” este  compusa de Andy Robert (El Proyecto) si Robert Anghelescu.  Elena canta in engleza, Muneer intervine cu o strofa in indiana, tradusa prin cea mai emoționanta declarație de dragoste.

Este o piesa vesela, dar incarcata de emoții. Nu tot ce este stralucitor este frumos. Bling ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiți de bijuterii și alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea preț. Ne bucuram sa lansam piesa Bling la cea mai populara emisiune TV din Romania și speram ca acesta sa fie un semn bun pentru nașterea unui hit Mandinga feat. Muneer”, spune solista formației, Elena Ionescu.

 ”Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o sa va prinda foarte repede”, declara Muneer.

Sa dam si noi un play.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: