Maine incep Serbarile Zapezii la Vatra Dornei

0
852

Mare sarbatoare mare in Vatra Doreni, maine vor incepe Serbarile Zapezii 2011 Vatra Dornei, eveniment organizat de  Consiliul Judetean Suceava, Primaria si Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei. Este un eveniment asteptat atat de locuitorii din zona cat si de turisti, care vor avea ocazia sa ii urmareasca live pe cei in voga cantaciosi :))

Perioada de desfasurare a „serbarilor” va fi in acest an intre 29 ianuarie – 13 februarie 2011, astfel ca in aceasta perioada vor urca pe scena de la artisti de muzica populara, dance pana la trupe Rock ale caror piese sunt menite  sa ne „scoata” din schiuri si sa aduca la viata 🙂

Printre trupele care vor evolua in aceasta perioada enumeram:Nord-Est, Zob, Fara Zahar, Hi-Q, Hara, Heaven, Connect-R, Proconsul, Vunk si Datina. Iubitorii de folclor ii vor putea asculta pe Margareta Clipa, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Marius Zgaianu si Pamfil Roata.

Startul acestui eveniment va fi dat maine incepand cu orele 20:00 cu trupele Nord-Est, Zob, Fara Zahar si HI-Q (live band).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: