Maine incep Serbarile Zapezii la Vatra Dornei

Date:

Mare sarbatoare mare in Vatra Doreni, maine vor incepe Serbarile Zapezii 2011 Vatra Dornei, eveniment organizat de  Consiliul Judetean Suceava, Primaria si Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei. Este un eveniment asteptat atat de locuitorii din zona cat si de turisti, care vor avea ocazia sa ii urmareasca live pe cei in voga cantaciosi :))

Perioada de desfasurare a „serbarilor” va fi in acest an intre 29 ianuarie – 13 februarie 2011, astfel ca in aceasta perioada vor urca pe scena de la artisti de muzica populara, dance pana la trupe Rock ale caror piese sunt menite  sa ne „scoata” din schiuri si sa aduca la viata 🙂

Printre trupele care vor evolua in aceasta perioada enumeram:Nord-Est, Zob, Fara Zahar, Hi-Q, Hara, Heaven, Connect-R, Proconsul, Vunk si Datina. Iubitorii de folclor ii vor putea asculta pe Margareta Clipa, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Marius Zgaianu si Pamfil Roata.

Startul acestui eveniment va fi dat maine incepand cu orele 20:00 cu trupele Nord-Est, Zob, Fara Zahar si HI-Q (live band).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...