Madonna suparata pe look-ul indrasnet al fiicei sale

Date:

Se spune ca „aschia nu sare departe de trunchi”. Ei bine, asa s-a intamplat si in cazul Madonnei, care ani la randul a reprezentat un fashion icon pentru tinerele din intreaga lume; a socat prin look-ul ei, a schimbat moda, s-a reinventat si s-a mentinut in  vafrul topurilor, tocmai prin caracterul de nou care l-a adus mereu in imaginea ei ce a venit ca o completare fireasca a muzicii ei.

Astazi artista nu este de acord cu look-ul mult prea indrasnet al fiicei sale care a facut o „miscare socana” pentru artista; a adoptat o tunsoare noua, cu capul ras pe jumatate.

„Fiica mea are opinii foarte puternice si stie ce ii place. Are un simt dezvoltat al stilului si imi place modul in care se imbraca. Insa, uneori, nu suntem de acord in privinta unor aspecte. Nu imi place ca si-a ras parul de pe cap, dar ei ii place”, a declarat Madonna.

Cu toate acestea relatia Madonnei, in varsta de 53 de ani cu fiica ei nu s-a deteriorat si mai mult decat atat se sfatuiesc in ceea ce priveste stilul festimentar. Adolescenta fiind unul dintre cei mai exigenti critici ai Madoonei.

„De cele mai multe ori este amuzant sa colaborez cu ea si intotdeauna o intreb ‘Este buna tinuta asta? Este bine? Nu? Dar pantofii? Nu? Cu talie inalta, cu talie joasa? Ea este un specialist foarte bun si foarte critic”, mai spune Madonna. sursa&foto:stirileprotv

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...