Madonna s-a cumintit? Lansare discreta-Living For Love

0
1057
Madonna Living For Love

Madonna Living For LoveFara nici o nominalizare la premiile Grammy de anul acesta, Madonna pare sa-si fi pierdut titlul de regina a muzicii pop. Odata cu inaintarea in varsta, artista pare sa se fi saturat sa fie pusa sub lumina reflectoarelor si asta ne demonstreaza si ultimul ei single, Living For Love, care abia la 3 zile dupa lansare a inceput sa capete atentie din partea presei internationale.

Madonna Living For Love

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u9h7Teiyvc8]

Piesa este un extas de pe viitorul album „Rebel Heart” care se va lansa oficial pe 6 martie si care promite sa o readuca pe Madonna in topuri. Artista a declarat ca odata cu lansarea albumului va pornii intr-un turneu international si printre tarile vizate este foarte probabil sa se numere si Romania data fiind popularitatea de care aceasta se bucura la noi in tara.

Cat despre videoclip, acesta este destul de simplu, demn de o diva, si o infatiseaza pe artista in rolul unui matador care imblanzeste… oameni. Mesajul pe care aceasta l-a transmis pe retelele de socializare odata cu lansarea videoclipului este totodata si mesajul intregii piese si anume „Iubiti-va”.

Foto: ftape.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: