Madonna s-a cumintit? Lansare discreta-Living For Love

Date:

Madonna Living For LoveFara nici o nominalizare la premiile Grammy de anul acesta, Madonna pare sa-si fi pierdut titlul de regina a muzicii pop. Odata cu inaintarea in varsta, artista pare sa se fi saturat sa fie pusa sub lumina reflectoarelor si asta ne demonstreaza si ultimul ei single, Living For Love, care abia la 3 zile dupa lansare a inceput sa capete atentie din partea presei internationale.

Madonna Living For Love

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u9h7Teiyvc8]

Piesa este un extas de pe viitorul album „Rebel Heart” care se va lansa oficial pe 6 martie si care promite sa o readuca pe Madonna in topuri. Artista a declarat ca odata cu lansarea albumului va pornii intr-un turneu international si printre tarile vizate este foarte probabil sa se numere si Romania data fiind popularitatea de care aceasta se bucura la noi in tara.

Cat despre videoclip, acesta este destul de simplu, demn de o diva, si o infatiseaza pe artista in rolul unui matador care imblanzeste… oameni. Mesajul pe care aceasta l-a transmis pe retelele de socializare odata cu lansarea videoclipului este totodata si mesajul intregii piese si anume „Iubiti-va”.

Foto: ftape.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...