Ma numesc cartier….cartier Pantelimon :)

0
651

De cele mai multe ori cartierul este perceput ca fiind locul unde se nasc “problemele” pentru tineri, drogurile, anturajul, etc Iar atunci cand vorbim de cel mai cunoscut cartier din Romania, Pantelimon, reactia este clara: Mafia 🙂

Make a Point primul centru cultural independent din cartierul Pantelimon organizeaza, in perioada august-decembrie 2011,  proiectul Mă numesc Cartier, o serie de evenimente alternative de petrecere a timpului liber la preferie.

Perioada de desfasurare a proiectului Ma numesc cartier va fi intre august si decembrie 2011.

Care sunt alternativele de petrecere a timpului liber organizate de Make a Point?

Sesiuni de ateliere de percuție, flow-arts și slackline într-un spatiu amenajat cu hamace, biblioteca alternativa(28 august, respectiv 17 septembrie între orele 12.00-22.00)

– În fiecare week-end al lunii august vor fi organizate tururi cu bicicleta pe trasee creative între punctele de reper din Pantelimon.

-11 proiecții de filme de scurt si lungmetraj despre cartier și spațiul urban.

-6 octombrie Make a Point verniseaza expozitia de arta Privim cartierul, o colectie de perspective inedite asupra realitatilor si miturilor din spatiul cartierului.

Unde? In incinta Postăvăriei Române, Șos. Morarilor nr. 1

Evenimentele se desfasoara cu sprijinul Biblioteca Alternativa, Gibbon Slackline Romania, Komunitas, Kite Bike, Macaia, Minor Swing si pot fi urmarite pe  www.makeapoint.ro/blog si pe pagina de Facebook Ma numesc Cartier.

Sursa: Yazee.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: