LOREDANA – IUBILAND – LANSARE 3D

Date:

Loredana lanseaza sambata, 20 noiembrie, la Baneasa Shopping City, incapand cu ora 18:00, un nou album intitulat „Iubiland”. In parteneriat cu LG Electronics Romania, artista MediaPro Music a pregatit celor prezenti un concert spectaculos si multe surprize.
La filmari a fost folosita o camera 3D Full HD care abia urmeaza sa iasa pe piata. Este vorba despre un model disponibil doar in 9 exemplare la nivel global, una singura fiind disponibila pentru piata din Europa!
Artista a colaborat pentru „Iubiland” cu trupa Agurida si cu regizorul Emmanuel Kadosh, acelasi care a lucrat in Buftea la productiile „Fire And Ice” si „Modigliani”
„Iubiland” contine piese din folclor (jocuri, doine, balade, cantece de dragoste si de mahala) din toate zonele tarii, cu versuri transmise din generatie in generatie, cantate la instrumente traditionale precum, tilinca, fluier, caval, ocarina, cimpoi, lautaresti – vioara, cobza/chitara, contrabas, toba sau alamuri.
In acelasi timp cu lansarea CD-ului „IubiLand”, Loredana aduce si primul concert 3D din Romania, un material filmat cu cea mai noua tehnologie 3D.

In contrast total cu articolul, adaug o piesa veche a Loredanei, fara 3 D si alte efecte, dar pe care o ascultam si astazi cu mare placere.

REMEMBER:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...