Licitatie deschisa pentru o fotografie nud cu Madonna

0
817

O fotografie care o înfățisează pe “regina pop” complet dezbrăcată, pentru suma de 5.000 de lire sterline, va porni in cautarea unui nou proprietar. Imaginea provocatoare a fost realizată de fotograful Steven Meisel, în 1990, când Madonna avea 32 de ani, şi nu a fost inclusă în controversata carte Sex, apărută în 1992. Se asteapta ca fotografia sa se vanda cu o suma de peste 5000 de lire sterline la licitatia care va avea loc in New York in luna mai a anului.
In fotografie diva pop este intinsa intre asternuturi albe, goala si fumeaza senzual o tigara. Parul blond ondulat si machiajul agresiv face o trimitere timida catre o Marilyn Monroe deloc inocenta.

Madonna pozase in 1990 pentru Meisen pentru ca artista sa publice volumul Sex (o serie de imagini provocatoare cu artista), insa aceasta fotografie nu a fost inclusa in paginile cartii. Materialul a inregistrat in doar cateva zile de la lansare peste 1.5 milioane de bucati vandute, desi criticii nu apreciasera prea mult efortul cantaretei.

Surse: http://www.ciao.ro/, http://www.thesun.co.u,  http:// inoras.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: