Licitatie deschisa pentru o fotografie nud cu Madonna

Date:

O fotografie care o înfățisează pe „regina pop” complet dezbrăcată, pentru suma de 5.000 de lire sterline, va porni in cautarea unui nou proprietar. Imaginea provocatoare a fost realizată de fotograful Steven Meisel, în 1990, când Madonna avea 32 de ani, şi nu a fost inclusă în controversata carte Sex, apărută în 1992. Se asteapta ca fotografia sa se vanda cu o suma de peste 5000 de lire sterline la licitatia care va avea loc in New York in luna mai a anului.
In fotografie diva pop este intinsa intre asternuturi albe, goala si fumeaza senzual o tigara. Parul blond ondulat si machiajul agresiv face o trimitere timida catre o Marilyn Monroe deloc inocenta.

Madonna pozase in 1990 pentru Meisen pentru ca artista sa publice volumul Sex (o serie de imagini provocatoare cu artista), insa aceasta fotografie nu a fost inclusa in paginile cartii. Materialul a inregistrat in doar cateva zile de la lansare peste 1.5 milioane de bucati vandute, desi criticii nu apreciasera prea mult efortul cantaretei.

Surse: http://www.ciao.ro/, http://www.thesun.co.u,  http:// inoras.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...