Lansare naturala pentru “ARTIFICIAL”(ROA)

0
734

Trupa ROA a lansat miercuri intr-o atmosfera nebuna primul material discografic din cariera lor intitulat “Artificial” cu toate ca tot ceea ce fac este natural 100%. Numele albumului ne duce cu gandul la o ironie fina intre ceea ce inseamna proiectul ROA: Natural, simplu, direct, ironic si tot felul de productii “fabricate” conform unei anumite retete.

Miercuri in Silver Church petrecerea a inceput la orele 21:00, in deschidere fiind la butoane Marika, iar dupa orele 21:00 au urcat pe scena si baietii de la ROA.

Saptamana viitoare mega-petrecerile vor continua in tara, astfel ca, dupa o seara nebuna in Bucuresti la Silver Church, ROA se pregateste sa cante la Cluj pe 4 iunie in Boiler Club. Pe 10 vor fi la Iasi in Dublin Pub, 17 iunie – Porky’s in Timisoara, 24 iunie – Zodiar in Galati, urmand ca pe 8 iulie sa isi prezinte albumul in Times Pub din Focsani.

ROA, sau Rise Of Artificial, au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM a avut loc in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: