Lansare album|Dj Undoo-Ain’t Fast Food Music

Date:

Dj Undoo si-a lansat albumul Ain’t Fast Food Music pe site-ul sau oficial  djundoo.ro. materialul contine colaborari cu nume tari din hip hop-ul autohton, printre care enumeram: K-Gula, Raku, Afronic, Dj Dox sau Carbon. Albumul contine 17 track-uri ce contin un mesaj diferit in functie de mc-ul care a dat la microfon dar unite prin stilul DJ Undoo 🙂

Daca esti satul de cacaturile de la radio si tv (sau de alte cacaturi peste care dai zilnic) atunci o sa iti prinda bine sa asculti albumul asta. Este o portie de muzica sincera si proaspata intre atata zgomot si superficialitate.Soundul lui e diversificat, este o imbinare intre sunetele uitate de timp pe discurile de vinil si productia muzicala de secolul 21, cu artisti invitati de prima mana, cu poeti ai strazii (cantaretii de rap adica), cu umor, jocuri de cuvinte sau versuri profunde si nu in ultimul rad cu Pic-upul instrument muzica.

Albumul nu este free, se plateste. Interesant este ca metoda de cumparare este una new media, un mesaj pe twetter prin care dai mai departe zvonul lansarii acestui album. O idee cel putin inedita pentru piata muzicala romaneasca 😛 „Daca tot ne oferim muzica gratis, atunci este important ca ea sa ajunga la cat mai multa lume”.


Cat mai stai by Dj Undoo

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...