LAKE OF TEARS REVIN IN ROMANIA

0
773

Lake of Tears este o trupa suedeza de gotic metal, infiintata in 1992. Sunt o exceptie in genul pe care il practica prin faptul ca reusesc sa creeze imagini impresionante fara a folosi tehnici heavy metal in exces, ci doar printr-o abordare artistica.

Componența actuala este urmatoarea: Daniel Brennare (voce, chitara), Mikael Larsson (bass), Magnus Sahlgren (chitara) și Johan Oudhuis (baterie).

Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brennare (voce, chitara), Mikael Larsson (bass), Magnus Sahlgren (chitara) și Johan Oudhuis (baterie). In 2000 s-au despartit, iar in 2003 s-au  reunit.

Au impreuna 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, a carui lansare va avea loc in aprilie, anul acesta. Albumul “Illwill”, va contine 10 piese si se incadreaza in genul metal gotic progresiv, deja consacrat al trupei.

Trupa se reintoarce in Romania pe 25 iunie, concert ce va avea loc la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00. Primul concert al lor la noi a avut loc in martie 2006 si a fost un real succes in randul iubitorilor de rock. Concertul este organizat de catre Project Events, iar biletele vor avea preturile cuprinse intre 80 si 120 ron.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: