LAKE OF TEARS REVIN IN ROMANIA

Date:

Lake of Tears este o trupa suedeza de gotic metal, infiintata in 1992. Sunt o exceptie in genul pe care il practica prin faptul ca reusesc sa creeze imagini impresionante fara a folosi tehnici heavy metal in exces, ci doar printr-o abordare artistica.

Componența actuala este urmatoarea: Daniel Brennare (voce, chitara), Mikael Larsson (bass), Magnus Sahlgren (chitara) și Johan Oudhuis (baterie).

Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brennare (voce, chitara), Mikael Larsson (bass), Magnus Sahlgren (chitara) și Johan Oudhuis (baterie). In 2000 s-au despartit, iar in 2003 s-au  reunit.

Au impreuna 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, a carui lansare va avea loc in aprilie, anul acesta. Albumul “Illwill”, va contine 10 piese si se incadreaza in genul metal gotic progresiv, deja consacrat al trupei.

Trupa se reintoarce in Romania pe 25 iunie, concert ce va avea loc la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00. Primul concert al lor la noi a avut loc in martie 2006 si a fost un real succes in randul iubitorilor de rock. Concertul este organizat de catre Project Events, iar biletele vor avea preturile cuprinse intre 80 si 120 ron.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...