La Muzeul „Antipa” poti interactiona cu mamuti 3D

0
1844

O aplicatie mai mult decat interesanta a  fost lansata de Orange prin care vizitatorii Muzeului  “Grigore Antipa” din Bucuresti pot avea o intalnire speciala cu mamutii. Ei pot vedea cum acestia prind viata, pot interactiona cu ei sau isi pot face poze.Interactiunea si afisarea elementelor in Augmented Reality folosesc camera telefonului si presupun scanarea unor coduri-markere aflate in locațiile ce pot fi aflate chiar din aplicație.

“Am vrut sa valorificam lumea virtuala asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum, oferind in acelasi timp o demonstratie ca accesul la acest spatiu este simplu si la indemana tuturor. Acesta este doar primul pas, un start pentru alte proiecte care vor imbogati aplicatia Orange Explorer si care au ca scop crearea unui teren nou de divertisment pentru utilizatori.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer in cadrul Orange România.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play pentru telefoanele cu Android si din App Store pentru iPhone. Doritorii pot vedea doua expozitii; prima expozitie virtuala de graffiti la metrou din Romania si o intalnire inedita cu mamutii la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” din Bucuresti.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: