JULIANNE MOORE – FEMEIA ANULUI

Date:

Actriţa Julianne Moore va primi, luna viitoare, premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard.

Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals au declarat că au decis să o premieze în acest an pe Julianne Moore, deoarece talentul actriţei americane depăşeşte cu mult universul producţiilor de la Hollywood. Ea s-a remarcat şi în piese de teatru pe Broadway dar a scris şi două cărţi pentru copii care s-au vândut foarte bine în Statele Unite.

Julianne Moore va primi o „oală de budincă”, după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square. Înainte de a primi titlul de femeia anului, starul va trebui să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Meryl Streep, Elizabeth Taylor, Charlize Theron sau Julia Roberts.

În acest an, Julianne Moore este considerată o concurentă cu şanse mari de a fi nominalizată din nou la Oscar graţie rolului din comedia „The Kids Are All Right„.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...