„Is It Love Out There”–Imnul Liberty Parade 2012

Date:

Cel mai mare eveniment dance de stradă din România, Liberty Parade, se pregăteşte să uimească din nou lumea, împreună cu fanii alături de care se antrenează energic de 11 ani.

Liberty Parade, eveniment organizat de Radio 21 şi ajuns la cea de-a 12 ediţie, urmează să se desfăşoare pe 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus şi Saturn), avându-l ca invitat special pe celebrul DJ Roger Sanchez, regele house-ului. Liberty Parade 2012 beneficiază acum de un super imn compus şi interpretat de Radio Killer.

Imnul Liberty Parade 2012 se numeşte „Is It Love Out There” şi transmite feeling-ul care se regăseşte în zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena. Acesta a fost lansat în matinalul de la Radio 21, prezentat de Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco.

Despre „Is It Love Out There”, Paul Damixie şi Lee Heart, cei doi membri Radio Killer, spun că: „Este o piesă plină de energie, de vară, care transmite un vibe optimist şi care ne reprezintă. Ne-am dorit foarte mult să avem o contribuţie la imnul Liberty Parade, mai ales că Paul participă în fiecare an la acest festival.”

 

Enjoy![pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=4ZCYKvbuOsM[/pro-player]

 

sursa: click.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...