Invitatie la teatru de la ARCUB

Date:

Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – ArCuB ii ivita si in aceasta toamnape iubitorii de teatru la o serie de spectacole mai mult decat interesante in sala situata pe Str. Batişte nr.14. Ceea ce vreau sa va spun despre spectacolele ce au loc la ARCUB este ca acestea iti transmit o stare extrem de intima, iar toate productiile prezentate sunt adevarate capodopere.

Programul lunii octombrie cuprinde următoarele producţii:

  • Marfă vie, după A.P. Cehov, regia Dragoş Câmpan

Sâmbătă, 22 octombrie, ora 19.00

O montare incitantă, cu răsturnări spectaculoase de situaţie, cu partituri tragi-comice susţinute firesc de actori talentaţi. Natura umană, în ipostazele surprinse de Cehov, dezvăluie profunzimi contradictorii.

 

  • Cele două orfeline, după Adolph D’Ennery, regia George Ivaşcu

Luni, 24 octombrie, ora 19.00

Spectacolul este o comedie muzicală spumoasă, cu un text parodic bazat pe romanul lui Adolph D’Ennery, cu o muzică antrenantă în cheie de jazz. Pe scenă evoluează 20 de actori şi un pianist având rolul unui maestru de ceremonii.

 

  • Viţelul de aur, de Ilf şi Petrov, regia Eugen Gyemant

Marţi, 25 octombrie, ora 19.00

Dramatizarea după una dintre cele mai amuzante cărţi ale secolului XX, Viţelul de aur, scrisă de celebrul duo literar Ilf şi Petrov, doi mari maestrii ai comediei, prezintă un episod al aventurilor simpaticului escroc Ostap Bender prin Uniunea Sovietică a anilor 1920.

 

  • Cină cu prieteni, de Donald Margulies, regia Claudiu Goga

Sâmbătă, 29 octombrie, ora 19.00

Timp de 10 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi weekend-uri împreună cu prietenii lor, Tom şi Beth, aşteptându-se „să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane.

 

 

  • Comedie pe întuneric, de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru

Duminică, 30 octombrie, ora 19.00

Piesa este o savuroasă comedie de situaţie, care ne reaminteşte cu originalitate că suntem supuşi neprevăzutului. O simplă pană de curent generează un lanţ de surprize, ce amplifică umorul englezesc, conturând o farsă modernă.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi, începând cu 1 noiembrie, online pe www.arcub.ro.

Casa de Bilete este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00-16.00 şi cu două ore înainte de fiecare reprezentaţie.

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de Bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...