INTERVIU STEREOSONIC| „NU CREDEM CĂ AVEM FANI, NOI AVEM PRIETENI.”

Date:

Sunt puşi pe distracţie, dau întotdeauna cele mai tari petreceri şi văd muzica precum cea mai bună modalitate de a-ţi face de cap la un party fără limite. Pe scurt, Stereosonic! Cei doi dji au lansat de curând videoclipul piesei We Rollin’, aşa că i-am luat puţin la întrebări despre ce au făcut şi ce planuri de viitor au cu acest proiect.

R4Fun: Konstantin, ţinând cont că tu mai faci parte şi din proiectul Crush&Alexandra Ungureanu, vreau să te întreb de ce ai decis să începi acest nou proiect cu Almud.

Stereosonic: „Îl cunosc pe Almud din 2005, a susţinut proiectul CRUSH+ Alexandra încă de la primul single, am devenit prieteni foarte buni iar din 2008 am început să producem muzică împreună for fun. Acum face parte din industria muzicală şi cu proiectul Stereosonic.”

R4Fun: Ce aduce nou Stereosonic pe piaţa muzicală din România şi cu ce se deosebeşte de celălalt proiect al tău dar şi faţă de restul muzicii de acest gen?

Stereosonic: “Stereosonic aduce nou un sound de balkanic house şi ne place să credem că mai aduce o atitudine fresh asupra muzicii de party. La Crush lucrez alături de Sorin Seniuc şi evident sound-ul Crush va avea ceva diferit de Stereosonic unde lucrez cu Almud, iar în momentul în care producem ne gândim şi la cum vor suna piesele live cu band.”

R4Fun: Cred ca fiecare artist are un ideal pe care vrea să îl atingă, are un scop pentru tot ceea ce face. Care este acest ideal al proiectului Stereosonic?

Stereosonic: „Stereosonic a venit din ideea ca doi dj să facă muzică împreună şi să se distreze în acelaşi timp. Credem că Stereosonic este unul din proiectele noastre care ne dă liber la distracţie.”

R4Fun: Spuneţi-mi cum a luat naştere piesa We rollin’? Cum v-a venit ideea acestui sound inedit?

Stereosonic: „Eram la un party pe la începutul lui 2010 şi ne-a lovit serios vorbind acum, la începutul lui 2010 (dupa partyul respectiv) am zis să facem o piesă aşa cum avem chef în momentul acela, să nu ţinem cont de nimic, să nu ne gândim că facem vreun hit, că e ceva prea comercial sau necomercial, o piesă care să ne dea o stare de bine să ne distreze să ne dea chef de party, şi a iesit We Rollin’. Dar stai să vezi „Joanna”.

R4Fun: O să vedem dar nu dezvăluim încă nimic. Deocamdată spune-mi cine e responsabil de scenariul videoclipului pentru We rollin’ ?

Stereosonic: „Ideea principală a venit de la mine, apoi alături de Almud şi Edward Aninaru am perfecţionat-o. Evident că la clip au mai participat şi alţi prieteni care ne-au ajutat într-un fel sau altul (Gratiela Micu, Sînziana Iacob, Oana Calin, Mirela Raicu- hair stylist, Alina Dăscălescu (stylist), Alexandra Borona (make-up), Ciprian Florea (montaj), Cat Music, Mircea Ionescu, Cristi Stoicescu, Akcent, Impact, Vanotek, Connect-R, Chris Mayer, Nick Kamarera, DR. Bre…”

R4Fun: Konstantin, spune-mi câteva cuvinte despre noua ta experienţă de regizor. Te gândeşti să mai regizezi şi alte videoclipuri?

Stereosonic: „E grozav pentru că în sfârşit îmi pot pune ideile în practică. Oricum, sunt un out-sider în domeniul ăsta, încă învăţ şi nu m-aş fi descurcat fără ajutorul prietenilor. Acum am format o echipă nouă pentru filmarea noului clip Crush+ Alexandra – I Need U More”.

R4Fun: Am văzut că la filmări v-au ajutat o mulţime de prieteni dintre care îi enumăr pe Connect-R, Ackent. Aveţi în plan o eventuală colaborare şi pentru un nou single?

Stereosonic: „Deocamdată nu avem planuri de colaborări, dar există o vorbă: cică, „never say never”, aşa că nu spunem nu pentru că nu se ştie cum ne loveşte pe toţi vreo idee de piesă.”

R4Fun: Spune-ţi în câteva cuvinte ce înseamnă Stereosonic.

Stereosonic: „Almud, Konstantin, friends and parties” sau „2 djs having fun.”

R4Fun: Un mesaj scurt pentru fanii voştri.

Stereosonic: „Nu, nu credem că avem fani, noi avem prieteni, aşa că îi salutăm şi le mulţumim că sunt alături de noi.”

Băieţi, vă mulţumesc pentru interviul acordat.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=HSsZn5fpnyo[/pro-player]Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

3 COMENTARII

  1. […] avem teaser-ul Daca nu ati citit  interviul luat de noi  cu cei de la Stereosonic va oferim un link de intoarcere var flashvars = { width: "540", height: "440", autostart: "false", repeat: […]

  2. […] al band-ului – Robert Patai.Daca vreti sa aflati mai multe despre baieti va invitam sa cititi interviul luat de colega noastra Deea trupei […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...