Interviu Pepe: Important este sa fi nominalizat, ineamna ca esti iubit de public

Date:

pepeIn zilele de 2 si 3 august a avut loc la Bacau Pemiile muzicala RTH, acolo unde Pepe a fost nominalizat la doua categorii:  Best Boys Act si Best Live Act. Int-un final artistul a iesit castigator la prima categorie, dar spune ca acest lucru nu pimeaza pentru el, ci faptul ca este iubit de public. Pepe s-a batut la aceasta categorie cu  Directia 5CargoCristi Minculescu si Trooper.

“Imi face o deosebita placere sa ma intorc in Bacau. Timp de mai bine de o luna Bacaul a fost casa mea pentru ca aici au fost platourile de filmare pentru Splash! Vedete la Apa. Regasesc de fiecare data acelasi oras frumos, aceiasi oameni primitori si un public extrem de cald … Iar vineri seara, am cantat impreuna, ne-am simtit bine impreuna si am mai fost si premiati pentru ca cea mai mare parte din acest premiu primit se datoreaza si lor … fanilor, publicului … A fost o seara frumoasa pe care trebuie sa o mai repetam cumva, candva, cat de curand J.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...