Interviu | Escape Crew & Fido- Scoala de Street DANCE

Date:

Fido a format o noua gasca misto la scoala de dans Escape, dupa 4 luni de pauza, timp in care si-a adunat energia pentru o noua etapa a proiectului cu noi tineri si copii. Alaturi de Alex aka   Fido de acum la scoala de dans Escape preda si Stefan care ii invata pe cursanti stilurile LA si old school.

Pentru perioada urmatoare isi propun sa se perfectioneze, sa invete noi coregrafii, sa evolueze si sa particpe la concursuri de profil. Escape Crew nu este doar o scoala de dans, este un grup de prieteni care are si un rol educativ asupra membrilor dar si o influenta asupra altor adolescenti prin atitudine si spiritul de prietenie pe care il cultiva si il transmit mai departe. Fido alaturi de colegii de trupa si-a propus sa realizeze un scurt metraj cu caracter educativ, astfel proiectul depaseste o nou limita si se implica si in productia video. Suntem super curiosi sa vedem ce o sa iasa ,dar pana atunci va invitam sa urmariti materialul de la scoala de dans ce contine atat un interviu cat si secvente de la cursul de dans.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...