Interviu: Elena Gheorghe “a fost pentru prima oara cand am avut de a face cu un iubit”

0
1546

elena gheorghe-pic32

Sony  cea mai buna marca din Romania, se mandresc cu  cele mai bune televizoare, cu cele mai bune gadget-uri, cela mai bune boxe si aparate foto. Toate intr-un design atragator si de o performanta iesita din comun.

Telefonul Sony Xperia lansat este primul telefon din Romania rezistent la apa. La evenimentul organizat de Sony, a fost si cantareata Elena Gheorghe care ne-a accordat un interviu.

 

Am aflat un mic secret si anume: calitatea videoclipului Ecou  a fost oferita de cele mai performante produse Sony. In videoclip apare si ultimul telefon lansat de brandul Sony: care este rezistent la apa ( si daca nu ma credeti uitati-va la videoclip pentru ca Elena il scapa in apa si inca functioneaza). Este cel mai nou produs lansat de Sony alaturi de plasma cu rezolutie 4K.

 

In interviu Elena ne povesteste despre videocilp, despre cum a fost sa ia lectii de balet, si cum a fost sa aiba un “iubit”, despre “regizorul Dan Petcan  unul dintre cei mai buni regizori, un om care te intelege“, dar haideti sa urmarim interviul.

Sony a prezentat Televizoare Bravia cu „TRILUMINOS Display”, Xperia Tablet Z, noua gama Cyber-shot, noile sisteme de sunet BTX500, BTX300, si căștile MDR-1

[nggallery id=19]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: